Tame The Bull zoekt verkooppunten!

Tame The Bull zoekt verkooppunten!

Tame The Bull – the no fear yogagear – is op zoek naar retail verkooppunten

Afgelopen twee jaar hebben wij langzaam het merk Tame The Bull geïntroduceerd en een klein beetje opgebouwd.  En het gaat hartstikke goed! Dus we durven het aan om uit te bouwen. Wij zijn dan ook op zoek naar winkels en/of yoga- en sportstudio’s die ons merk liefdevol en met aandacht willen verkopen.

Niche sportbrand

Bewegen is echt helemaal in en van deze tijd. Niet bewegen is bijna een doodzonde. Raar dus dat er niet heel veel meer sportboetieks zijn. De sportwinkels die er zijn, richten zich vooral op de massa terwijl onze doelgroep van nichebrands houdt en kleinschaliger winkels.

Doelgroep

Onze doelgroep is vrouw, 30+, doet aan yoga maar niet persé alleen aan yoga (dat kan gerust ook kickboxen zijn) en heeft de middelen om sportkleding te kopen, anders dan die van de goedkopere ketens.

Winkels

Ons merk leent zich uitstekend voor kleinschaliger sportwinkels (sportboetieks), gewone boetieks met een gemengd assortiment, conceptstores en grotere yoga- en sportstudio’s. De vraag naar mooie unieke sportkleding is groot, het aanbod klein. Daarom is het voor jou wellicht een leuke aanvulling op je bestaande collectie.

Ons product

Onze kleding is super functioneel en super vrouwelijk. Sportkleding pur sang (quick dry – omdat wij van de actieve yoga zijn) maar gemaakt voor yoga. Denk hoge tailles, lange tops, geen doorkijk op de bilpartij, 4way stretch en zonder vervelende naden of ritsjes. Ontstaan in Amsterdam en verantwoord geproduceerd dichtbij huis in Portugal!

Ons merk

De naam Tame The Bull hebben we gekozen omdat we het zelf zat waren dat yoga nog steeds verward werd met meditatie. We wilden dus een stoere naam met een krachtige associatie en dat werd Tame The Bull. Want een stier temmen, daar heb je doorzettingskracht en lef voor nodig. Dus ja, net als voor sommige yogahoudingen. Maar Tame The Bull verwijst ook naar een meditatietechniek uit de 12e eeuw – the 10 bulls. De naam past dus helemaal bij hoe wij yoga zien: een krachtige vorm van beweging waar je super zen van wordt. Meditatie door beweging zoals ze dat in Asthtanga zo mooi verwoorden.

Yoga is een sport voor stoere vrouwen

Door yoga als sport te positioneren en mooie vrouwelijke kleding aan te bieden, willen we meer vrouwen overtuigen dat yoga meer is dan geiten wollen sokken meditatie. De kleding leent zich ook uitstekend voor tal van andere sporten.

Contact

Wij hanteren een gangbare inkoopmarge. Dus heb jij een winkel of ken jij een winkel waar we zouden moeten hangen? Laat het ons weten! Wij komen heel graag langs met onze collectie. Mail naar juliette@tamethebull.nl of bel 0643501113

Share this post