Retourbeleid

Retour beleid

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met je nieuwe Tame The Bull kleding, maar mocht dat niet zo zijn, kun je makkelijk en zonder opgaaf van reden tot 28 dagen na ontvangst retourneren. Wel vragen we je om ons hier binnen 14 dagen per email van op de hoogte te stellen op info@tamethebull.nl.

Retourneren kan eenvoudig onder de volgende condities:

  • Informeer ons binnen 14 dagen na ontvangst per email (info@tamethebull.nl) dat je een of meerdere items terug wilt sturen. Je hebt dan nog 14 dagen extra om ze daadwerkelijk te retourneren.
  • Sluit het retourformulier volledig ingevuld bij. Het retourformulier is met je zending meegestuurd maar vind je ook hier.
  • De kleding moet in dezelfde conditie zijn als je ze ontvangen hebt, dus inclusief het label  en netjes gevouwen in de plastic verpakking.
  • De kleding mag niet gedragen zijn anders dan voor het passen.
  • Je kunt kiezen voor geld retour of hetzelfde item in een andere maat of andere kleur. Geef dit ajb aan op het retourformulier
  • Het geld wordt teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Dat kan ook een creditcard zijn.
  • Het retouradres (ook vermeld op het formulier) is Tame The Bull, Jordaan 18, 1251 PC  Laren, Netherlands

Zoals je zult begrijpen kunnen we geen retouren accepteren van kleding die duidelijk gedragen of gewassen is of kleding waar geen label meer aan zit, tenzij anders overeengekomen.

Kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Betreft het één item, dan is brievenbus post vaak voldoende en dus goedkoper. Let wel dat het pakket jouw verantwoordelijkheid is totdat het door ons ontvangen is, dus brievenbuspost met track & trace is aan te bevelen ( € 4,25).

Wil je een andere kleur of maat, dan versturen we die eenmalig gratis. Wil je je geld retour, dan betalen we ook de eventueel gemaakte verzendkosten retour, tenzij je maar een deel terugstuurt.

De waardering van www.tamethebull.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 13 reviews.