FAQs

Frequently Asked Questions

Seamless en cut&sew zijn twee verschillende productietechnieken. Cut&sew is de traditionele manier waarbij de stof in stukken geknipt wordt en aan elkaar genaaid. Seamless items worden op een machine gebreid waarbij alleen de finishing door mensenhanden wordt gedaan.  
Uiteraard! Wij vervangen of vergoeden alle items die binnen drie maanden na ontvangst stuk gaan. Dit geldt uiteraard niet voor schade die ontstaan is door oneigenlijk gebruik (gebruik waarvan je kunt verwachten dat het schade oplevert, zoals de kat die je legging als klimpaal gebruikt) of door het niet volgen van de was instructries. Stuur ons een mailtje op info@tamethebull.nl of bel ons op 06 4350 1113 (maandag-vrijdag tussen 9.00 en 19.00 uur) zodat we je klacht kunnen bespreken en oplossen.
Ja, dat hebben we! Uiteraard vinden wij het meer dan leuk als professionals onze kleding dragen en daarom krijgen zij van ons een speciale code die recht geeft op 30% korting tot maximaal 5 items per jaar. Je komt in aanmerking als je minimaal 12 uur per week lesgeeft in een gerenommeerde yogastudio of sportschool en vinyasa yoga onderdeel van je lesprogramma is. Om te weten of je in aanmerking komt, stuur je ons een email met daarin:
  • het aantal uur per week dat je lesgeeft
  • de yogastijlen die je geeft
  • namen van de studio's waar we je kunnen vinden
  • hoeveel studenten je per week ongeveer ziet
  • of je vlogt, blogt of een eigen website hebt en links naar deze sites
Stuur je verzoek naar juliette@tamethebull.nl en als wij vinden dat er een brandfit is, krijg je van ons een email met  persoonlijke code en verdere instructies.
Al onze kleding is verkrijgbaar in de maten S, M en L. Check de maattabellen bij de verschillende items. Onze kleding is superstretch, en de maat die volgens de maattabel matcht bij je Europese kledingmaat is dus bijna altijd goed. Mocht je tussen twee maten inzitten, dan hangt het ervan of je het lekkerder vindt als het wat strakker aansluit, of juist wat losser zit. Je kunt altijd ruilen voor een andere maat mocht het niet goed zijn. Of je kunt twee maten bestellen en de maat die niet goed is terugsturen. Zo hoef je niet extra lang op je product te wachten en reduceren we samen het aantal kilometers.
Ja, je kunt alle items binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos en zonder opgaaf van reden terugsturen. Alleen de verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening. Let er wel op dat kleding niet gedragen (alleen om te passen) of gewassen mag zijn en dat ze voorzien zijn van het originele label. Daarnaast dien je ze te retourneren in de plastic verpakking waarin je ze hebt ontvangen en moet je het retourformulier invullen en meesturen. Je kunt kiezen voor geld terug of voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur. Als kleding zichtbaar gedragen of gewassen is, niet meer voorzien van het label of niet teruggestuurd is in de plastic verpakking, kunnen wij de retourzending helaas niet accepteren. Wij kunnen het artikel dan niet meer opnieuw verkopen. In dat geval sturen wij het artikel weer naar je retour. Als je kiest voor 'geld terug', maken wij het binnen 3 werkdagen na ontvangst van het artikel aan je over. Eventuele verzendkosten die je hebt betaald, worden niet vergoed.
Misschien wel! Dat hangt er van af wat voor een soort winkel je hebt (wij houden van leuke boutiques) en of er niet al een winkel bij jou in de buurt is die Tame The Bull verkoopt. Neem alsjeblieft contact op met Juliette@tamethebull.nl of 06 4350 1113 om de mogelijkheden te bespreken.
Tame The Bull is ontwikkeld voor vrouwen met een beetje 'attitude'. Want zonder dat, kom je nergens is onze mening. De 'attitude'  van het zelfstandig zijn, je eigen keuzes maken en je dromen actief nastreven. De 'attitude' om dingen die niet langer prettig zijn te veranderen, of ze te accepteren als dat niet kan. Wij geloven dat vrouwen met een beetje 'attitude'  sterk zijn. En in balans. En dat dat de mooiste vrouwen zijn. Yoga is de perfecte manier om die kracht en balans te verkrijgen en behouden. Met onze kleding willen we je daar in ondersteunen. Door hoge kwaliteit, heerlijke pasvorm en mooi vrouwelijk design.  
Je kunt onze kleding kopen via onze webshop of bij een van onze wederverkopers. Wij streven er in de toekomst naar om een winkel per stad/regio te hebben die onze kleding verkoopt. Daarnaast zullen we her en der directe verkoop organiseren. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief of ons op Facebook volgt, ben je altijd op de hoogte.
Tame The Bull produceert dicht bij huis in Portugal. Hierdoor hebben wij betere controle over de productie en weten we zeker dat de omstandigheden waarin geproduceerd wordt, goed zijn. De fabrieken zijn EU gecertificeerd en de medewerkers worden eerlijk behandeld en betaald. Daarnaast heeft dicht bij huis produceren als voordeel dat we besparen op transporttijden en -kilometers.
Wij hebben je emailadres en telefoonnummer alleen nodig wanneer je een bestelling plaatst. Zo kunnen we je een bevestiging sturen en laten weten wanneer de spullen onderweg zijn en/of bellen als er iets niet goed is gegaan met bijvoorbeeld je betaling of een retour. Wij gebruiken je contactgegevens nooit voor andere redenen en we delen je gegevens niet met derden.
De waardering van www.tamethebull.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 13 reviews.