Over ons

Tame The Bull maakt yoga en sportkleding voor vrouwen. Onze kleding is van hoge kwaliteit en ontworpen om het beste uit jezelf te halen, maar ook supervrouwelijk in designs en kleuren. We produceren ethisch dichtbij huis in Portugal.


Tame The Bull is in 2016 ontstaan, toen oprichtster Juliette erachter kwam dat ze geen sportkleding kon vinden die ook geschikt was voor yoga. Dus besloot ze om het zelf te gaan produceren.

De missie van Tame The Bull is om hoge kwaliteit en functionele sportkleding te maken voor vrouwen, dus ook met een vrouwelijk design en in mooie kleuren. En om dit zo ethisch en duurzaam mogelijk te doen. Het dragen van kleding die fijn zit en mooi is, is een eerste stap op weg naar yoga of de sportschool. Wij geloven dat je meer uit jezelf haalt als je je goed voelt en als je kleding je de juiste support biedt.

Initieel positioneerden we ons merk als een yogakleding merk. Maar steeds ontmoetten we prachtige vrouwen die niet aan yoga deden, wel onze kleding wilden maar dan dachten dat het niet voor hen geschikt was. Dus zijn we geswitched naar een merk dat yoga- en sportkleding maakt voor vrouwen. En met vrouwen bedoelen we ook vrouwen ;-). Geen fitgirls, geen hipsters, vrouwen zoals jij en wij. Niet extreem geobsedeerd met het perfecte lichaam, maar wel met een wens om fit en gezond te zijn.

Tame The Bull gaat over het hebben van een positieve houding om te bereiken wat je wilt bereiken. Hard werken, focus, plezier en liefde leiden tot daadkracht ‘yes, you can tame that bull’. Tegelijkertijd refereert het naar een meditatietechniek uit de 12e eeuw ‘the 10 bulls’. Een perfecte combinatie van yin en yang dus. Als je een doel wilt nastreven, moet je doen. Maar ook accepteren dat het goed is zoals het is.

“Change what you don’t like and accept what you can’t change”

We stellen het super op prijs als je ons helpt ons merk te bouwen met feedback. Zowel positief als negatief, we zijn altijd blij om van je te horen. Je kunt emailen naar  juliette@tamethebull.nl of bellen naar 06 4350 1113.

De waardering van www.tamethebull.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 13 reviews.